Moeten dakkapellen knipperen?

Deze techniek omvat gelaagdheid die flitst met gordelroos terwijl de dakdekkers tegen de muur bewegen. Deze methode creëert „stappen” die water veilig over het dak leiden. Stap knipperen moet 8 tot 14 inch boven de muur boven de dakspanen uitsteken, dus de dakdekkers moeten hoge stukken kiezen of snijden. Alle dakdoorvoeringen moeten goed worden geflitst om waterschade te voorkomen.

Dit is vooral belangrijk bij dakkapellen omdat ze een groot wandoppervlak blootstellen aan het weer en veel lineaire voeten van kwetsbare dakmuurkruisingen creëren. Daklekken op veel verschillende plaatsen komen vaak voor. Het is gebruikelijk dat regenwater naast dakkapellen lekt op huizen in de omgeving van Washington DC en Maryland. Het lek wordt meestal veroorzaakt doordat flitsen rond de dakkapel onjuist is geïnstalleerd of niet bestaat.

De beste manier om een daklek rond een dakkapel te repareren, is door stapsgewijs knipperen te gebruiken. Wat is Step knippert? Stapknipperen is een structurele metalen barrière tussen de wanden van de dakkapel en het dak. Op de foto rechts kunt u zien waar de dakdekker recht knippert. Wat de huiseigenaar uiteindelijk kostte om te betalen voor een voortijdige vervanging van het dak vanwege de leeftijd en uitgebreide schade.

Schuurdakkapellen vereisen een doorlopende strook knipperen langs de bovenkant van het onderste dakvlak waar het het steilere dakvlak raakt. Bevestig een rand van de knipperende dakkapel met knipperende spijkers en leg de andere kant plat op het hoofddak. Gebruik grotere stukken trede die naar boven knipperen, zodat de stukken over het dakkapeldak kunnen worden gebogen om sneeuw en door de wind geblazen regen buiten te houden. Als uw dak niet goed is geflitst, moet tijdens de reparatie gordelroos rond de dakkapel worden verwijderd.

De foto's die je hebt verzonden (hier getoond) zijn een beetje wazig en niemand mag doen alsof ze een gebouw per e-mail kunnen inspecteren, maar het is vrij eenvoudig om te zien hoe het eruit ziet (te bevestigen door een ladder aan de dakrand, inspectie met een verrekijker, of een inspectie op het dak, eventueel ook door uit dakkapellen te kijken. Hoewel meer dan een decennium regenspatten langs de zijwand van de dakkapel de muur zwart had gekleurd, lekte het dak niet. De meeste dakkapellen hebben een schuur met één helling of zadeldaken, die anders in het hoofddak aansluiten, maar ze hebben allemaal drie muren die worden behandeld als elk kruispunt van dak tot muur. Leg een kraal dakcement langs de dakspanen net onder de dakkapel en laat de metalen basis erin knipperen.

Er is niets op de dakkapel om het bestaande dak te knipperen - de plek die het meest vatbaar is voor lekken.