Hoeveel kost het om een dakkapel op een huis te plaatsen?

Dit zijn de grootste voordelen die huiseigenaren genieten wanneer ze besluiten een dakkapel op hun dak of ongebruikte zolder toe te voegen. Voor sommige huiseigenaren met oudere huizen biedt het proces van het bouwen van een dakkapel hen de mogelijkheid om het hele dak te renoveren voor uniformiteit. Ramen in dakkapellen met wenkbrauwen zijn meestal klein, dus ze bieden minder licht en ventilatie dan andere stijlen. Je kunt nog steeds een puur decoratieve make-believe dakkapel toevoegen aan een dak met truss-frame, maar geen echte dakkapel.

Dakapellen bevinden zich op de helling van uw dak en zijn overdekte constructies met meestal ramen en verhogen de hoogte van uw plafond. Een hippe dakkapel is iets duurder en heeft een dak dat zowel naar voren als naar beide zijden afloopt. Een hoge boog of bocht is het onderscheidende kenmerk van een dakkapel - deze vormt een scherp contrast met de vorm van het hoofddak. Hoewel ze lijken op dakkapellen, hebben dakkapellen met plat dak geen helling of helling, wat een probleem kan worden met regen- en sneeuwopbouw.

Het voordeel is dat het dakkapel schaduw geeft, dus uitlopende dakkapellen komen vaker voor aan de zuid- en westkant van huizen in Noord-Amerika. Het belangrijkste verschil is echter dat dakkapellen met fronton zich vanaf het dak uitstrekken en meestal op een rij verschijnen. Het ontwerp is vrij eenvoudig, met een verticale wand met een driehoekig dak boven het dakkapel dat aan twee kanten hellend is. Prefab of faux dakkapellen komen vaker voor bij doe-het-zelfprojecten, maar het is nog steeds een moeilijk dakproject dat alleen ervaren doe-het-zelvers zouden moeten aannemen.

Wees voorzichtig als u in een gebied woont met veel sneeuwlekken is waarschijnlijker met dit ontwerp dan met een schuin dakkapel. Sommige dakconstructies, zoals die met spanten, maken de constructie van een echte dakkapel onmogelijk. Raamdakkapellen zijn een betaalbare optie, waardoor u tegen een lagere prijs de vele voordelen van dakkapellen kunt plukken.