Dakkapel knippert?

Installeer dakshingles aan de basis van de dakkapel en inkepingen om de hoeken indien nodig. Leg een kraal dakcement langs de dakspanen net onder de dakkapel en laat de metalen basis erin knipperen. Idealiter heeft deze aangepaste flitser gesoldeerde hoeken, maar als dat niet het geval is, knip dan voorzichtig het metaal in de dakkapellen en wikkel het verticale been om de hoek op de zijwand. Bevestig deze flitser aan de dakkapellen en houd de bevestigingen zo ver mogelijk van de dakmuurverbinding.

Deze techniek omvat gelaagdheid die flitst met gordelroos terwijl de dakdekkers tegen de muur bewegen. Deze methode creëert „stappen” die water veilig over het dak leiden. Stap knipperen moet 8 tot 14 inch boven de muur boven de dakspanen uitsteken, dus de dakdekkers moeten hoge stukken kiezen of snijden. De eerste fout die iemand kan maken, is het inhuren van een onervaren dakdekker of algemene aannemer om op uw dak te werken.

Ze zijn berucht bij professionals omdat ze kosten besparen en de klus niet volledig hebben voltooid. Het installeren van dakflitsen is van cruciaal belang om een huis droog te houden. Een ervaren dakopnemer flitst alle kwetsbare gebieden rond uw dakkapel. De meeste daklekken rond dakkapellen worden veroorzaakt door onjuist of niet-bestaand knipperen.

Een veelgemaakte fout is het installeren van recht knipperen. Deze techniek is eenvoudig te installeren en stelt algemene aannemers in staat kosten en bochten te besparen. Het eindproduct ziet er goed uit voor een huiseigenaar die niet bekend is met de installatie. Na een paar jaar hebben ze echter gegarandeerd problemen.

Schuurdakkapellen vereisen een doorlopende strook knipperen langs de bovenkant van het onderste dakvlak waar het het steilere dakvlak raakt. Verder hebben sommige nichesoorten dakkapellen extra functies, zoals heupen, die een speciale behandeling nodig hebben. Als de gordelroos aan de ene kant van de dakkapel bij een iets grotere belichting is geïnstalleerd dan aan de andere kant, kunnen ze niet perfect uitlijnen wanneer ze boven de dakkapel worden aangesloten. Voordat de dakdekkers de vilten onderlaag op het dak plaatsen, zullen ze ijs- en waterbeschermer aanbrengen rond de dakkapel aan de basis, langs de muren en in de twee valleien bovenaan de dakkapel.

Als uw dak niet goed is geflitst, moet tijdens de reparatie gordelroos rond de dakkapel worden verwijderd. Omdat dakkapellen dakprojecties zijn, moeten ze natuurlijk worden geïnstalleerd met ijs- en waterbescherming en knipperen om lekken te voorkomen. De bovenkant van de laatste gordelroos die goed onder de dakkapel past, moet worden afgedekt om het patroon van het dak te behouden. Om de basis te laten knipperen, leggen de dakdekkers een band dakcement samen met de dakspanen aan de basis van de dakkapel.

Er is niets op de dakkapel om het bestaande dak te knipperen - de plek die het meest vatbaar is voor lekken. Schuurdakkapellen moeten nog steeds knipperen geïnstalleerd op en rond de muren, zoals hierboven beschreven voor dakkapellen. Vaak zijn deze stukken gemaakt van koper, omdat je meestal alleen vatdakkapellen ziet op de daken van luxe of historische huizen. Gebruik grotere stukken trede die naar boven knipperen, zodat de stukken over het dakkapeldak kunnen worden gebogen om sneeuw en door de wind geblazen regen buiten te houden.

Eerst zullen uw dakdekkers ontdekken welk type dakvallei u heeft en vervolgens uw dakkapellen installeren die bij elkaar passen.